Gratis eBooks

Wat is Hypnose nu eigenlijk Echt?

Er bestaan veel misverstanden en vooroordelen over hypnotherapie. Tijd om het er eens over te hebben. In dit e-Book wordt in begrijpelijk Nederlands uitgelegd wat hypnotherapie is en hoe effectief het is bij de behandeling van mentale problemen.

Hoe leren weer leuk wordt

Menig ouder zou dolgraag willen weten hoe leren weer leuk wordt voor hun kind. Want als je kind iets leuk vindt dan zet het zich daar ook voor in.
Met ons programma "Hoe leren weer leuk wordt" helpen wij kinderen, - samen met de ouders -, om met kleine aanpassingen, een manier te vinden waarop kinderen weer plezier krijgen in het leren.

hoe leren weer leuk wordt

Opgeruimd staat netjes

Kinderen moeten niet alleen elke dag iets leren op school maar ook in hun leven buiten school. Sommige kinderen verliezen daardoor het overzicht en voelen chaos in hun hoofd en uiten dat in ongewenst gedrag. Dit e-Book beschrijft hoe je deze chaos kan opruimen.

10 Handige Tips om je Kind Gelukkig te laten zijn

Dit e-Book is een beknopte samenvatting van het boek Raising Happiness van Christine Carter, Ph.D. waarin ze beschrijft hoe je met eenvoudige "tools" je kind gelukkig kan laten zijn waar natuurlijk het hele gezin van profiteert.