VOLWASSENEN | ONTSPANNING

€ 23,97   €14,95

Mp3-Pakket "VOLWASSENEN | ONTSPANNING"

Dit pakket van 3 hypnose Mp3's is speciaal ontworpen om je te helpen te ontspannen en te ontsnappen aan de hectische waanzin van alledag.

Het pakket bestaat uit drie effectieve hypnose-sessies, elk gericht op het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust en kalmte.

Bij dagelijks gebruik in willekeurige volgorde merk je al snel hoe je vermogen om te ontspannen groeit en stressniveaus dalen.

De hoogwaardige kwaliteit maakt dit pakket geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust en kalmte in zijn/haar leven.

Verbeter nu je slaapkwaliteit en verhoog je algehele welzijn!

Innerlijke reis naar kalmte

Deze reis naar kalmte geeft je de mogelijkheid om simpelweg los te laten en te genieten van de gevoelens van kalmte, rust, sereniteit en plezier.

Elke keer wanneer je hiernaar luistert, vergroot jij je reservoir, je opslag van innerlijke rust. Deze innerlijke rust-opslag staat voor de investering die jij in jezelf doet en je krijgt er gezondheid en welzijn voor terug.

Boven de stress van het leven uitstijgen

Deze hypnose kan je helpen om boven stress uit te stijgen en het leven te leven met kalmte, rust en moed. Stress is natuurlijk heel reëel.

De pijnen die je hebt ervaren zijn ook heel reëel. Maar de kracht van de mind om boven stress uit te stijgen is ook echt.

Wanneer je deze Mp3 regelmatig beluistert, zul je leren om het leven met een innerlijke kalmte te leven, ongeacht wat er op je pad komt of wat je ooit in het verleden hebt meegemaakt.  

Geef je volledig over aan dit proces zodat je ook werkelijk de sensatie kunt ervaren.

Hypnotische Massage

Hypnotische Massage

Dit is zowel een korte hypnose als een heerlijk massage. Gewoon door je voor te stellen dat er honderd kleine vingers alle beetjes stress wegmasseren die je vasthoudt in je hele lichaam.